Neerlands Wijnmakerij

De Dutch Wines van Neerlands Wijnmakerij zijn ideaal als cadeau en speciaal ontworpen voor de toeristische markt in 2016. De wijn is dan ook te vinden in verschillende souvenirwinkels en op Schiphol. Lees meer »

Toont alle 6 resultaten

Wijn van de lage landen logo

Neerlands Wijnmakerij

De Dutch Wines van Neerlands Wijnmakerij zijn ideaal als cadeau en speciaal ontworpen voor de toeristische markt in 2016. De wijn is dan ook te vinden in verschillende souvenirwinkels en op Schiphol.

In een flesje Dutch Wine vind je druiven van verschillende wijnboeren, de toegankelijke droge en fruitige wijnen zijn een soort voorproefje voor de Nederlandse wijnmarkt. Ook het etiket is een ode aan de Nederlandse cultuur, met pictogrammen die kenbaar zijn voor Nederland, zoals boeren, kaas, uiers en een molen in Delftsblauwe lijnen, een echte eye catcher!

Op basis van de oogst van dat jaar wordt er gekeken naar welke rassen en soorten wijnen er geproduceerd worden. Niet alleen is Dutch Wine dus een leuke samenwerking van verschillende boeren, maar ook een voorsmaak op de wijnen van dat jaar.