Dutch Rosé 250 ml

 5,95

A taste of Dutch Rosé. Letterlijk. Met de Dutch wijnen geeft Neerlands Wijnmakerij een inkijkje in de Nederlandse wijnbouw. Door een sommelier werd de Dutch wijn ooit gekscherend de eerste échte Nederlandse wijn genoemd. Dit omdat de druiven die gebruikt worden in deze wijnen afkomstig zijn van diverse wijnboeren uit verschillende regio’s in Nederland.

De Dutch Rosé is een blend op basis van de rode druivenrassen Pinotin en Regent. Zowel qua geur als smaak zijn rood fruit en aardbeien goed te herleiden. Heerlijk sappige, frisse zomer rosé.

Out of stock

Smaakprofiel
Levendig & Fris
Druivenras
Blend van meerdere rassen
Provincie
Overijssel
Artikelnummer: 3558

De kleintjes van Dutch zijn ideaal om kennis te maken met de Dutch wijnen. Combineer de rosé met de witte en de rode variant en je hebt zo een geweldige proeverij op tafel staan. Natuurlijk ook super geschikt als je zin hebt in een klein glaasje bij de borrel. De Dutch Rosé gaat heerlijk samen met pittige tapas, harde worst en oude boerenkaas, maar is ook prima zelfstandig te drinken als aperitief in het zonnetje. Probeer hem daarnaast een langs een frisse zomerse salade met aardbeitjes en frambozen dressing. Smakelijk

Soort wijn Rosé
Flesinhoud

0.250 L

Alcoholpercentage 12%
Serveertemperatuur 9-12° C
Op dronk vanaf

Nu op dronk

Afsluiting

Schroefdop

Allergenen

Sulfieten