Over ons

Wijn van de Lage Landen is het jongere zusje van Hinkelman uit Utrecht. Hinkelman is een eetwinkel in Utrecht, die vol staat met lekkernijen. Heel veel daarvan komt uit de keuken van Hinkelman: verse maaltijden, soepen, salades en taarten. Daarnaast heeft Hinkelman een heel mooi assortiment delicatessen van Nederlandse bodem. En een eigen selectie wijnen uit Nederland. In de afgelopen jaren is ons assortiment wijn sterk gegroeid, en zijn we zelf ook steeds meer verliefd geworden op de wijnen van de Lage landen. Veel van onze vaste klanten vroegen ons of de wijn uit de winkel ook online te bestellen zou kunnen zijn. Daar zijn we mee aan de slag gegaan, en vanaf november 2022 is de geboorte van Wijn van de Lage Landen een feit.

Naast de Nederlandse wijnen zal het assortiment van Wijn van de Lage Landen in de toekomst worden uitgebreid met mooie wijnen uit België, omdat ook daar heel veel lekkers te halen valt!

Het assortiment van Wijn van de Lage Landen wordt samengesteld door Loes Varwijk en Freek Kuijpers. Mis jij nog een wijn in ons assortiment? Laat het ons dan weten via info@wijnvandelagelanden.nl of het contactformulier, wij staan open voor goede suggesties!