Retourneren

Datum laatste bewerking: 31-10-2022

Het kan wel eens voorkomen dat u de door u bestelde wijn retour wilt sturen. Wellicht omdat de wijn niet aan uw verwachtingen voldoet of wegens andere redenen. Wat de reden ook is, u heeft wettelijk het recht (herroepingsrecht) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de wijn, retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd . Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient de wijn met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om breukschade te voorkomen benadrukken wij het belang van het gebruik van de originele verpakking voor de retourzending. Aangebroken flessen kunnen niet geretourneerd worden!

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe werkt het retourneren?

  1. Neem voorafgaand aan de retourzending contact met ons op via info@wijnvandelagelanden.nl om uw retournering aan te melden. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegestuurde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken.
  2. Verpak de wijn met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking.
  3. U dient binnen 14 dagen na de aanmelding van de retournering het pakket retour te sturen naar onderstaand adres. Verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening. Een retourlabel kan verkregen worden bij een door u uit te kiezen pakketpunt.
  4. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wijn van de Lage Landen B.V.
Burgemeester Reigerstraat 63
3581 KN Utrecht
info@wijnvandelagelanden.nl
06-83564100

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@wijnvandelagelanden.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (tel 06-83564100). We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.